AKTUELNO

Vrlo brzo će rešiti nesuglasice.

Takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U toku ''Igre istine'' došlo je do rasprave između Rebeke Popović i Bore Stantane koji je za nju rekao da je ljudski odron. Ipak njegove reči nije mogao da sluša njen dečko Marko Petrušević koji je između ostalog Santanin dobar pijatelj. Tim povodom postavljeno je sledeće pitanje.

''Da li ti je žao što si se posvađao sa Borom? Da li bi se pomirio sa njim - glasilo je pitanje za Marka Petruševića postavljeno od strane Nenada Aleksića Ša.

Bilo mi je trulo da ne ustanem kada neko krene na nju. Stao sam u zaštitu kao muškarac. Da nisam reagovao ne bih sebi oprostio. Pala mi je klapna, ja sam mnogo puta svašta hteo, ali se smirim i to ne uradim - rekao je iskreno Petrući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

I meni je sada žao. Nisam na njega mislio kada sam joj pričao sve to. Nikada ne bih digao ruku na žensko, ali priznao sam da sam bio vrlo nervozan kada sam ustao. Ako on hoće da rešimo ovo, hoću i ja - rekao je Bora, a onda su njegovo izlaganje zadrugari pozdravili aplauzom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

#Marko Petrušević

'