separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! Marija Kulić i Matora žestoko zaratile: Tvoje ćerke nema nigde zbog tebe! (VIDEO)


A trebalo je da joj bude kuma!


U Beloj kući nastao je pravi haos zbog Višnje Petrović. Voditelj Milan Milošević kao i svakog ponedeljka došao je kako bi ovonedeljni vođa Mina Vrbaški izabrala potrčke, ali i omiljenog stanara.

Međutim, i pre nego što su dodeli ovonedeljne funkcije, nastala je žestoka svađa između većine takmičara. Budući da je Višnje Petrović kažnjena zbog unošenja informacija iz spoljnog sveta, kao i Vladimir Todorović, zadrugari su komentarisali da je Petrovićeva folirant.

Autor: Rijaliti Zadruga

Jovani Tomić Matoroj zasmetalo je jer je Višnja dok je bila van rijalitija gledala komentare gledalaca, pa nakon što se vratila iz baraža na imanje, unela je informacije koje su poremetile cimere. Marija Kulić ustala je nakon što je većina učesnika iznela svoje mišljenje i osula paljbu po Petrovićevoj.

Ja ne znam zašto vi ovde dajete značaj Višnji koja je potpuno nebitna. Niti ima smisla za humor, uhvatila se ovde za neke pričice - započela je Marija, a ona je Matora ustala i počela da se raspravlja sa njom.

Autor: Rijaliti Zadruga

Ja imam problem i hoću da ga rešim. Da li si ti voditelj? Nisi, kad mi Milan kaže da prestanem, ja ću prestati. Eto, hoću kadar, a veća kadruša od tvoje ćerke ne mogu biti. Tvoje ćerke nema nigde zbog tebe, jer si ti dominantnija od nje. Ti huškaš svoju ćerku da vređa ljude, da bi bila zanimljiva. Mene je Miljana zvala da joj budem kuma, zašto me je zvala? Zar misliš da bi bila kuma posle onoga što se desilo? Mnogo je bolja bez tebe. Ti si zlo i sve što ti je rekla Stanija, sve je istina. Ti imaš problem kod kuće, a da pominješ tuđe roditelje, ja ću tek pominjati tvoje ćerke. Tvoja ćerka je pričala u prošlom rijalitiju kako si je ti tukla, kako je morala da spava na autobuskoj stanici, zbog tebe - odbrusila joj je Matora.

Matora i Marija nastavile su da iznose informacije koje su se desile dok su bile van rijalitija, ali je ubrzo Milan prekinuo raspravu, kako bi ovonedeljni vođa, Mina Vrbaški izabrala svoje potrčke i omiljenu osobu.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti