AKTUELNO

Ostavila je svoju drugaricu.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Jelena Krunić i Dorotea Jovanović bile su uhvaćene kako su ogovarale Maju Marinković. Kako su Dorotea i Maja drugarice još od početka "Zadruge 2", sve je iznenadio razgovor i reči koje je ona uputila Marinkovićevoj. Maja je prva ustala i imala jasan stav o celoj situaciji.

Foto: TvPink Printscreen

Nije puklo prijateljstvo, mi smo se samo malo udaljile. Kao što vidite, one pričaju o meni, ne ja o njima. Od mene nećete čuti nijednu ružnu reč. Kada bih na jedan takav, prost način komentarisala, pljuvala bih po sebi. A što se tiče ove persone, Krunić, to je šljam. Ne mogu ni da komentarišem ovo stvorenje - izjasnila se Maja.
Dorotea mi je govorila o spavaćici koju je Dragana uzela i nosila, a nije je pitala, pa mi je pričala da su se udaljile i da Maja nikad ne staje na njenu stranu. Ja sam je onda posavetovala i rekla da su to takvi ljudi. Ona ne zna ni prostoproširenu rečenicu da sastavi, a da ne napravi neku grešku. Rekla sam da je bleda kopija Dorotee, i dalje stojim iza toga. Cela kuća misli da je glupa i da je najneinteligentnija osoba u kući - odgovorila je Krunićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je meni bila najveće iznenađenje, sad je najveće razočaranje. Ona nikad nije bila tu za mene. Nikad sama nije iznela mišljenje za crnim stolom, sve sam ja govorila umesto nje. Ne kažem da je glupa, već da nije dovoljno inteligentna. Dragana je ušla u Majin garderober i uzela moj bade mantil. Umesto da joj Maja kaže da ga skine, ona joj je rekla da ide da me pita. Siki, molim te: "Pošalji joj spavaćicu". Moje stvari niko ne sme da pipne bez pitanja, ona ne zna da stane uz svog prijatelja, sa pola kuće sam bila u svađi zbog nje - iznervirana je bila Dorotea.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV JE U VAZDUHU: Stanija i David progovorili o njihovom FLERTOVANJU, pa nastao NEVIĐENI HAOS! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'