AKTUELNO

Cimerke su je podržale u svemu što mu je rekla.

Gledanje snimaka u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisano je za četvrtak, pa su između ostalih snimaka, zadrugari imali priliku da vide kako je izgledao razgovor Pavla Jovanovića koji je opisivao zadrugarke, pa uputio Staniji Dobrojević kompliment da najbolje izgleda od svih devojaka u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada se snimak završio, voditelj Milan Milošević je podigao Pavla da prokomentariše ono što su svi videli. Prozvane zadrugarke su se naoštrile, pa su počele da ga osuđuju. Pored Rebeke Popović, i Dorotea Jovanović je imala šta da kaže.

Ti imaš neki očigledan problem sa mnom, nije mi jasno - kratko je rekla Popovićeva.
Ima pravo da kaže ko mu se sviđa. Ja ga g*vnjivom motkom ne bih pipnula - rekla je Jovanovićeva, a onda je ustala Miljana Kulić i oplela po njemu žestokim rečima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikada gospodin nećeš biti. Možeš samo da ga izigravaš. Sve žene si uvredio sada. Kao devojka i žena imam pravo da te komentarišem. Svaku bi on ovde da j*be, ali nijedna ga neće - vikala je Miljana, dok ju je on sa osmehom slušao.

Milan Milošević je zamolio sve zadrugarke da se odluče ko je bolji frajer u kući, Pavle ili Lazar Čolić Zola. Većinu glasova je dobio Zola, ali Jovanović se nije preterano potresao zbog toga.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Pavle Jovanović

#Stanija Dobrojević

'