AKTUELNO

Zbog ovoga je dala sebi za pravo da misli to.

Raskid koji je usledio između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković bio je prouzrokovan žestokom svađom koja se dogodila zbog Lune Đogani.

Naime, nju je povredilo to što je Matora često potencirala poljubac koji joj se dogodio sa mladom blogerkom, pa je dala sebi za pravo da posumnja u emocije. Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala Stankovićevu da objasni šta joj je konkretno zasmetalo.

Foto: TvPink Printscreen

Meni ne smeta poljubac kao čin, nego to što ona toliko potencira da Luna kaže da li je bilo emocija ili ne. Ja sam Jovani rekla da je Luna u "Zadruzi 1" bila veoma nekorektna prema njoj i posle toga, ali da je u "Zadruzi 2" priznala taj poljubac. Ako ti imaš osobu koju voliš, onda ne potenciraš da ti osoba iz prošlosti priznaje nešto. Ona zna da takva izjava može da me povredi. Meni je to bilo veoma ružno. Koga briga za tu emociju? Sad smo ona i ja zajedno i ne treba da se vraća na taj poljubac. Pričale smo da kada se posvađamo, da je bolje da se razdvojimo. Da li su osećale nešto ili nisu, to one najbolje znaju. Probudila je sumnju da postoji nešto. Ja sam već gledala napolju, priznala je Luna da je bilo poljupca, ali da nema potrebe da se to ponavlja - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva je bila Matorina reakcija, pogledajte u nastavku.

Pročitajte još: UDAVILA SI SE U SVOJIM LAŽIMA, ZAVRŠILI SMO: Miki urlao na Suzanu, zatvorio joj vrata pred nosem, ona pokupila stvari, pa se iselila iz rehaba! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Sanja Stanković

'