AKTUELNO

Otkrile su njegovo pravo lice.

Jedna od omiljenih emisija svih gledalaca “Zadruge 2”, rijalitija koji ruši sve rekorde, “Gledanje snimaka” emituje se i ove večeri na Televiziji Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Akteri snimka koji je pušten zadrugarima bila je Stanija Dobrojević. Ona je pričala o Dragani Mitar i o tome kako joj ova prebacuje što ima odnos sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem. Rijaliti učesnica je otkrila u čemu je problem.

Zamerila mi je komunikaciju sa njim jer nema potrebe da to radim. Ne oseća se prijatno kada sedimo zajedno jer ga zaobilazi u širokom krugu. Htela bi ona da provodimo vreme, ali joj smeta što je on uvek tu u blizini - govorila je Stanija, a onda je Dragana rekla šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je kao margarin, u sve se meša. Spominje mi muža u svakoj prilici, pa priča o meni... - kratko je rekla Dragana, a onda je nastavila Stanija da priča:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je dečko u suštini okej, što se mene tiče ja ću da pričam sa oboje - konstatovala je Dobrojevićeva.

Zadrugari su se potom okomili na Pavla Jovanovića govoreći da je u više navrata prilazio Staniji da je pita da li sme da priča sa njom, misleći da li ima dozvolu od njene drugarice Dragane Mitar. Stanija je priznala da se Pavle ponudio da uđe u rijaliti. Sve te tvrdnje je potvrdila Jovana Tomić Matora.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Znam Pavla! Znam ga da laže, da mulja. Verujem u priču ovu što Stanija priča. Ti to radiš svesno. Nerviraš ih ovde, pritom ovde govoriš više nebuloze. Mogu da ti kažem da lažeš i jedeš g*vna. Jednu priču si mi pričao, ovo je sasvim nešto drugo. Ja sam zbog tebe ispala majmun. Mene je sramota što te poznajem. Rekla sam ti da ću da pitam ljude, nisam ni sanjala da će da dođe dovde. Sve što pričaš, lažeš. Sve poruke imam - vikala je Matora kojoj su zadrugari verovali više nego njoj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jovana Tomić Matora

'