AKTUELNO

Nazvao ga škrticom.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Ognjen Nestorović je ušao u Belu kuću kako bi zajedno sa zadrugarima gledao kakve je sve video-priloge pripremio Veliki šef. Prvi snimak koji je pušten večeras ticao se Branislava Radonića Brendona koji je okarakterisao Davida Dragojevića kao stipsu. Snimak se završio, a komentar na ono što su svi videli dao je David.

Njemu kao neko nešto ne da, on odmah krene da vređa. On ništa nije zaslužio. On se zadrži tamo tokom tuširanja više od sat vremena. Ana i ja brže završimo tuširanje nego on - govorio je David, a onda je Brendon ustao i rekao šta ima:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam sve svoje rekao u snimku. Škrtica je. Baš je niskobudžetni rijaliti igrač. U sve se meša. Kada je bio sa Aleksandrom ja sam mislio da je drugačiji lik. Postao mi je kao neki cvetić. Zavezao se tu za Anu, glumi neku šećerlemu - pričao je Brendon.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Radonić Brendon

#David Dragojević

'