AKTUELNO

Ni Dobrojevićeva joj nije ostala dužna, pa joj je sasula u lice to što sa 20 godina već raspolaže skupocenim autom, satovima i garderobom.

Pre samog povratka u Zadrugu 2, Stanija Dobrojević istakla je da nije u dobrim odnosima sa Anom Korać, a sve zbog njene najbolje drugarice Soraje Vučelić sa kojom je u spoljnom svetu imala žestoki sukob.

Iako su se dogovorile da se jedna drugoj neće obraćati do samog kraja, u emisiji ,,Gledanje snimaka" isplivao je klip kako Dobrojevićeva ogovara Anu gde ponovo potencira priču o njenom moralu. Ona je otkrila da se Koraćeva bavi i prostitucijom što je u Beloj kući izazvalo burne reakcije.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da Ana nije želela da joj ostane dužna, ona je pred svima odlučila da razotkrije Staniju, pa je ovom prilikom ispričala za njenu tajnu vezu sa navodno oženjenim muškarcem.

Moj prijatelj je oženjen muškarac. Šta si radila sa njim kada te je njegova žena uhvatila i pretukla te? Ne živi u Srbiji, skinula ti je tu roze kapicu! Druga stvar, je*eš se za pare - rekla je Ana.
Nisam znala da devojčica iz Ivanjice ima silikone, roleks sat! - uzvratila joj je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

David Dragojević više nije mogao da ćuti i posmatra kako Dobrojevićeva zadaje udarce Ani kada ju je upitala kako devojka sa 20 godina može da raspolaže skupocenim automobilima, satovima i garderobom, pa joj je sasuo u lice ono što ona ni najmanje nije očekivala.

Da li si bila sa nekim fudbalerima? Bila si sa mojim prijateljem, nije samo Kačar, to je laž. Tad si sa mojim drugom bila za 500 evra. I šta si ti sad dobila sa tim? Ti si prva počela, znam sa kim si bila na Tajlandu. Šta si sad dobila sa ovom pričom? Zašto si potencirala da dođe do ovoga? Ti čim nisi u centru pažnje ti praviš dramu. Kad ti je pukla veza, devojka od 32 godine to radi. Sve ćeš da uradiš samo da bi bila u centru pažnje. Kako možeš da imaš mišljenje kad ona tebe ne spominje? Ne možeš da komentarišeš nešto što radiš i ti - rekao je David.

Ni Sanja Stanković nije ostala imuna kada je čula Stanijino izlaganje, pa je i ona odlučila da da svoj komentar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nikad nisam rekla za dotičnu da se je*e za novac, jer je ne poznajem. Meni nema šta da zameri, ja nemam mrlju nijednu. Ko hoće da me napadne kaže da sam prostitutka ili lezbejka. Taj fejk napad da bi oprala sebe, pa prozivaš druge...devojko draga. Ti bi da sve devojke budu ljubomorne na tebe, da ti budeš jadna, a jadna si - prokomentarisala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Napravila si od sebe da budeš meso za ku*ac, nemoj da mi se foliraš ovde! Provaljena si, ti si završena priča! Te fore su prolazile nekad, sada ne!

Kakvo je vaše mišljenje o Ani i Staniji? Koja je od njih dve govorila istinu? Detaljno o ovoj neviđenoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

#Stanija Dobrojević

'