AKTUELNO

Evo kako su se snašli indijanci u zagonetnom izazovu!

Nakon što je današnji dvoboj prekinut jer su zadrugarke Jelena Krunić, Zlata Đurković, Nadežda Biljić i Dragana Mitar odbile da učestvuju u zadatku, zbog čega su i kažnjene, Veliki šef je poslao novo pismo kojim je obavestio zadrugare da počinje nova igra.

Pročitajte još: KAO DVA MANIJAKA SMO! Čim su ustali, Marko i Luna otpočeli raspravu, Đoganijeva se zapitala: Zbog čega smo se POMIRILI?! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Plemena su se odvojila, kako bi svaki tim zasebno tražio skriveno blago. Zadrugari su morali da budu vezani jedni za druge i da na taj način traže tragove i rešavaju zadatak. Indijanci su se vezali, pa je poglavica Zorica Marković pročitala pismo i pleme je krenulo u potragu.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi trag zapazio je vrač plemena Miki Đuričić, pa je Zorica povela svoje pleme ka doku. Drugi trag sugerisao im je da se radi o nekom predmetu koji je od stakla, te su indijanci počeli da gledaju sve prozore koji se nalaze u "Zadruzi". Međutim, kako je potraga za drugim tragom potraja, i kako su indijanci žurili, došlo je do koškanja u grupi.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon dvadesetominutnog traženja, uspeli su da pronađu novi trag. Čitanje trećeg traga dovelo je do novog konflikta u plemenu. Miki nije imao strpljenja za zadrugare koji su vikali u glas. Indijanci su se potom uputili ka ekonomskom dvorištu. Potraga je bila bezuspešna.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Miki nije mogao da nađe zajednički jezik sa zadrugarima, koji su odlučili da krenu u Rajski vrt, iako im je on glasno govorio da je trag u radionici. Nakon neuspelog traženja u Rajskom vrtu, pošli su u radionicu, gde su pronašli četvrti trag. Kauboji su u međuvremenu završili zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Četvrti trag zbunio je indijance, koji nisu mogli da se usaglase oko konačnog rešenja. Sanja Stanković i Karađorđe Subotić dosetili su se rešenja, pa su indijanci našli peti trag kod kazina, koji ih je odveo do fontane koja se nalazi ispred Bele kuće, gde su pronašli i šesti trag.

Foto: TvPink Printscreen

Šesti trag ,,stalno pije, ništa ne jede" pomučio je indijance više nego prethodni, te se potraga odužila. Pleme je u jednom trenutku htelo i da odustane. Uspeli su posle više bezuspešnih pokušaja da pronađu i sedmi trag, a zatim i osmi. Kada su shvatili da je rešenje osmog traga Drvo mudrosti, u plemenu je zavladala euforija. Tu su brzo pronašli deveti trag. Potraga se nastavlja, pratite u nastavku da li su indijanci uspeli da pronađu skriveno blago.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je ovo izgledalo. Kako će odreagovati kada budu saznali da su kauboji pre njih pronašli blago, pratite u nastavku Zadruge.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Zadruga 2

'