AKTUELNO

Morao je da bude iskren.

Zadrugari su se nakon "Igre istine" vratili svojim uobičajenim aktivnostima pre spavanja, međutim nešto sasvim neočekivano su radili Stanija Dobrojević, Marijana Zonjić i Marko Petrušević Petrući koji je u toku večeri priznao simpatije prema Marijani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kao dobra Marijanina prijateljica, Stanija je u Rajskom vrtu zavezala Petrućija i počela da mu postavlja niz škakljivih pitanja. Nju je zanimalo da li mu je svejedno što nije više sa Rebekom Popović, šta oseća prema Marijani i kako bi se poneo u situaciji da je Popovićeva ostala u drugom stanju. Pevač je počeo polako da odgovara.

Raskinuli smo jer ne ide više. Ne kapiramo se više. Imali smo dobar s*ks, jaka 9. Ne znam šta bih radio da je ostala trudna, ja ne mogu sebe da izdržavam kako treba. Nekoliko puta smo tražili zaštitu. Nije bilo u redu da gledam Marijanu, ali evo priznajem da mi se sviđa, ne znam je mnogo. Ocenjujem njen izgled sa 10, a moje simpatisanje nje sa 7. Rebeka više nije za mene, a za Marijanu ćemo videti - odgovarao je on na pitanja koje su postavljale spomenute zadrugarke.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Stanija je potom upitala zašto je on uvek u blizini Marijane posle žurke, a Petrući je tom prilikom priznao da mu alkohol pojača emocije.

Meni uvek prorade emocije kad popijem malo. Iskren sam tada uvek. Hajde da realno pričamo, ona (Rebeka) je dobra devojka. Jednostavno nam ne ide i to je to. Da moram da biram decu bih pravio možda Marijani - rekao je Petrušević, a Stanija je priznala da bi on i Marijana bili zanimljiv par.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Marijana je nakon zanimljivog intervjua odvezala Marka i sa njim se uputila u sudnicu gde boravi kaubojski tim ove nedelje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marijana Zonjić

#Marko Petrušević

#Stanija Dobrojević

'