AKTUELNO

Koraćeva previše opuštena?

Veza Ane Korać i Davida Dragojevića doživela je nekoliko trzavica tokom protekle dve nedelje kada su bili odvojeni zbog zadatka. Par je uspeo da izgladi nekoliko od njih, međutim, neke stvari su ostale nerazjašnjene. Ana je iskoristila pauzu u toku današnjih nominacija da ispita Dragojevića o njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BIO JE ZALJUBLJEN U DAVIDA I MENE: Petrući otkrio kakve je kompilmente dobijao od Brendona, a onda su ušli u žestoku svađu! (VIDEO)

Koraćevu je zanimalo da sazna da li joj dečko na nečemu zamera, jer je stekla utisak da on i kad ima nešto da joj kaže, to joj ne govori. Onda se on nadovezao i rekao joj da joj zamera što je pričala o njemu sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je mladi par u sukobu zbog teških optužbi i uvreda koje su izrečene sa obe strane. Anu je dalje zanimalo da li je to sve, a onda se David prisetio dve situacije iz spoljnog svega koje su mu zapale za oko. Naime, dve osobe koje Koraćeva smatra drugarima, pokušale su da preko poruka flertuju sa njom. Dragojević smatra da njegove devojka nije ispravno odreagovala u tim situacija, već je dala povoda za nešto više.

Nisi samo za jednu osobu to rekla. Znači da nije samo jedna osoba, nego više. Ne može da odgovoriš na takve poruke sa nisam tu ili ne mogu, tu ide ili seen ili samo upitnik. Trećeg odgovora nema. Ne može drug da ti tako napiše - pokušao je da joj objasni David.
Može, ako ja gledam samo kao na druga - dodala je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Par se vratio u kuću, pa za stolom nastavio razgovor o budućnosti i preprekama koje će ih čekati nakon završetka rijalitija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!M.P.

#Zadruga 2

'