AKTUELNO

Suzani se ovo neće dopasti!

Nakon razgovora sa Drvetom mudrosti, koje im je dalo specijalni zadatak da do sledećeg utorka otkriju i prikažu svoje skrivene talente, Miki Đuričić je seo sa Banetom Čolakom i Borom Santanom ispred sobe za izolaciju. Nekadašnji trio iz "Zadruge 1" ponovo je na okupu, a Miki je iskoristio priliku da se izvini Užičaninu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PERFIDNA SI, UZDIŠEŠ KAO KRAVA: Zbog Suzanine izjave da je Marija Kulić ZALJUBLJENA u Mikija, ona napravila OPŠTI HAOS! (VIDEO)

Izvini što sam te pljunuo na radiju - izgovorio je Miki i pružio Banetu ruku pomirenja.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim je odlučio da mu otvori dušu i požali se na odnos sa Suzanom Perović, sa kojom je večeras tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom" imao sukob:

Baš smo se obrukali. Kao tri majmuna. Ja se nerviram što žena koju volim pravi budalu od sebe, a ja ne mogu da joj pomognem. Kažem joj da se sve snima i da ljudi čuju šta pričamo. U životu nisam nikoga molio, naročito ne za ljubav. Svaka me žena volela kao boga. Ovde ispadam jadnik i bednik. Sramota me je - požalio se Đuričić.
Sve je to ljubav - dodao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Gotovo je sve. Ravna linija. Samo nek je živa i zdrava - zaključio je Miki i još jednom obećao da je njegov odnos sa Suzanom gotov.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'