AKTUELNO

Pobesneo zbog njenog pitanja.

Odmah nakon buđenja Suzana Perović je otišla do svoje simpatije Mikija Đuričića kako bi sa njim popila prvu jutarnju kafu. Perovićeva je upitala pčelara kakvo je njegovo mišljenje o tome da prošeta sa Karađorđem Subotićem, čisto radi rekreacije.

Ovo pitanje izvelo je Đuričića iz takta, pa je počeo da viče na nju jer joj on to nikada nije branio i da u tome ne vidi ništa loše, već naprotiv, samo joj može doprineti dobroj kondiciji.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu li ja da idem, šta misliš, u šetnju sa Karađorđem? Pitam te ovako. Zvao me i juče i prekjuče - upitala je Suzana Mikija.
Što ti mene to pitaš? Ti opet od mene praviš majmuna. Bože lude žene. J*bem te živote - počeo je da besni Miki.
Ti nećeš da šetaš - prekorela ga je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Otkud ti znaš? Nisi me pitala. Ti nećeš da se šetas kad ja hoću. Ja volim sam, ali mi se ne šeta, nemam volje. Ne ide mi u glavu da me to pitaš. Praviš od mene idiota. Ispašće da ja tebi branim nešto. Ja mogu da radim šta hoću - pričao je Miki Suzani.
Ja vidim šta ti radiš. Vidim i ćutim - odbrusila mu je Perovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su ubrzo uspeli da izglade svoj odnos, a Miki je skrenuo pažnju Perovićevoj da on nema ništa protiv toga da njegova simpatija trenira i šeta sa Subotićem.

Pročitajte još: U CIK ZORE IMALI S*KS! Ana i David nisu mogli da obuzdaju strasti pa imali VRELU AKCIJU POD TUŠEM! (VIDEO 18+)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'