AKTUELNO

Izneli sav prljav veš iz svoje veze.

Nakon što je ovonedeljni vođa Lepi Mića izabrao svoje potrčke, Staniju Dobrojević i Marka Miljkovića, počeo je "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Priča između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića ima sve više turbulencija, a tako je bilo i ove večeri, kada je zadrugarka spomenula da joj je njen bivši dečko samo jednom poslao novac dok je boravio u inostranstvu.

Foto: TvPink Printscreen

On dok je bio u Americi, slale su mi pare te žene (fanovi), iz Amerike si mi samo jednom poslao 100 evra, to može da potvrdi tvoja mama - pričala je Aleksandra, a zatim objasnila zašto je David juče krenuo da se sa njom fizički obračuna.

Foto: TvPink Printscreen

Juče kad je on nasrnuo, ja sam htela da kažem da je birao pozivnice za našu svadbu, a napolju je krenuo da priča za dete i krenuo je da nasrće na Karađođra. Otac mog deteta ne zna kako izgleda njegovo dete - iskrena je bila Aleksandra.

Voditelj Milan Milošević je zatim želeo da čuje šta se konkretno desilo između njih dvoje te su se emocije sa Dragojevićeve strane ugasile.

Foto: TvPink Printscreen

Šta se desilo pa je odjednom ta svadba nebitna, veridba lažna, sigurno te muči kad su prestale emocije - pitao je voditelj.
Kad se vraćao iz Amerike on je meni predložio da se venčamo pre "Zadruge" ili da, ako nam dozvole, odemo iz Zadruge kod matičara, to je pričao i onda se vadio na ujaka i pričao da nije spreman. Ja nikad nisam njemu to naturala na nos, ali sam želela. Želela sam taj papir ali nisam htela da ga teram na to i plašila sam se da bi ga to oteralo od mene - rekla je Subotićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksandrina majka Ljuba Pantović je zatim imala jedno pitanje za svoju ćerku kojim je želela da potvrdi nešto što je čula.

Da li je bilo trenutaka kad si ostala skroz bez para - pitala je Ljuba.
On meni nije slao pare, samo jedan dan sam ostala bez para. Posle toga mi je on poslao 100 evra - priznala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ko ti je slao pare, ko ti je plaćao sve na moru? Hajde odj*bi od mene - bio je uznemiren David.
Hvala osobi iz moje kuće koja mi je dala ovu informaciju - rekla je Ljuba Patnović.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PLJUŠTALE UVREDE! Lepi Mića napao Aleksandru, Stanija mu odmah stavila do znanja da je više ne UBRAJA SA NJIMA! (VIDEO)

Meni je ovo odvratno, pominjanje para i sa njegove strane i sa njene - zaključila je Ana Korać, Davidova nova devojka.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

#David Dragojević

'