AKTUELNO

Tomićevoj je zasmetalo jer je Marinkovićeva identično spremila koreografiju kao njena devojka.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja je bila na ivici da zaplače, a Matora se zbog toga razbesnela pa je počela da viče po Beloj kući.

Kada budeš imala malo drugačiji stav. Moju devojku niko ne može da dira, inače ću mu j*bati mater. Nije se ona izvinila Sanji i meni zato što nas voli. Ona se tamo smeje, dok se njih dve nerviraju. Drugarica velika iz sredje škole Aleksandre Subotić. Uzela si stolicu kao za kabare. Ti igraš zavodljivo kao njih dve. Problem je što devojka igra kao i njih dve. Žao mi je, zamalo nije zaplakala - vikala je Matora.

Neposredno pred emisiju "Pitanja novinara" došlo je do svađe između Jovane Tomić Matore i Sava Perovića koga je Tomićeva optužila da je pokazao identičnu koreografiju kao što ima Sanja Stanković koja je uložila mnogo truda u istu.

Stanari Bele kuće su se ozbiljno shvtili muzičko takmičenje "Zadrugoviziju 3" koja će se emitovati u subotu na Televiziji Pink od 22h. Zadrugari se trude da što bolje pripreme koreografiju i numere sa kojima će nastupati kako bi oduševili žiri, ali i milionski auditorijum.

Ja njoj nisam tako pokazao, ona je promenila koreografiju - pričao je Savo.
Ako ne znate šta da radite, nemojte da kopirate druge ljude - rekla je besno Sanja, dok se Maja pravdala da nije iskopirala njenu koreografiju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su zadrugari shvatili da je bitniji zadatak od svađe, galama se među njima stišala, pa su se svi posvetili vežbanju koreografija.

Pročitajte još: Miljana samu sebe šokirala kada se pogledala u ogledalo, pa povikala: Stoko debela! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'