AKTUELNO

Odlučila da promeni zanimanje?

Nakon svađe koju je imala sa Stanijom Dobrojević, Nadežda Biljić nastavila je sa ovom cimerkom da se raspravlja i tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". U jednom momentu Nadežda je počela da lupa glavom o zid.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Stanija rekla da je iz dosade snimila pesmu, Nadeždi je to zasmetalo, pa je rekla kako mora da ima intimne odnose pred kamerama, kako bi napravila nešto od svoje karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

Malopre su sedele Marijana i Aleksandra, Stanija je bila tu. I ja kažem Staniji da nije bilo u redu to što je rekla Sandri i da svaki problem treba da ostavi ispred vrata, jer je ona na javnoj sceni. Da bi ona meni rekla: "Po čemu si ti poznata? Po tome što si se j*bala na Uskrs i sa Tomom", a mene je uvredilo to što je ona rekla: "Ja mogu da snimim pesmu iz sprdnje", ti piš*š po mom hlebu! E, ja zbog njih ovakvih moram da se j*bem da bih bila zvezda! - govorila je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ne znate šta ćete da radite, pa snimate spotove i postajete pevačice. Ja ću zato da radim na trafici! Ja nisam sujetna! Stanija, ja se u tvoj posao ne petljam, nemoj ni ti u moj! - nastavila je da viče Biljićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Nadežda Biljić

'