AKTUELNO

Potpuno se slomio.

Marko Miljković danas je bio potpuno slomljen zbog raskida sa Lunom Đogani. Drvo mudrosti je to primetilo, pa ga je pozvalo u Rajski vrt kako bi objasnio kako se oseća.

Da li bi voleo da vas dvoje provedete još neko vreme na ostrvu sami bez uticaja drugih zadrugara - predložilo je Drvo Miljkoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne bih. Mislio sam da sa njom popričam još jednom ali tek kad se pomirim sa činjenicom da ćemo sigurno da završimo. Siguran sam da bi sve krenulo po starom, da će se dešavati stvari koje su se i dešavale - naveo je on i dodao:
Moram da se trudim da što manje razmišljam o njoj. Da isključim emociju kad je ona u pitanju. Moje srce ima samo reči hvale za nju, ne želim da se sećam ničeg ružnog što se dešavalo.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je zatim pitalo Miljkovića kako je Maja Marinković uspela da pokvari njihovu vezu i šta se to u stvari desilo.

Ja sam pogrešio što sam bilo šta imao sa njom. To je jedina moja greška ovde u rijalitiju, nije trebalo da imam sa njom nikad ništa. Ovo je sve proizvod, ovo je ispaštanje za ono što sam radio. Radio sam ono što mi se radilo, desila se Maja i sad je samo čekala svojih pet minuta, da kaže da sam flertovao, da sam joj slao signale, da laže i sad smo tu gde jesmo. Ali ne krivim Maju, krivi smo samo nas dvoje. Da je sve funkcionisalo kako treba jedna Maja nam ne bi mogla ništa - ispričao je Marko, ali je neprestano gutao knedle.

Foto: TvPink Printscreen

On je priznao da i dalje voli Lunu, ali da će morati da je zaboravi, jer njih dvoje, kako je naveo, nemaju zajednički jezik.

Ja mogu da mažem ljudima oči do besvesti, ali ja to ne radim. Očekujem da ljudi moja osećanja vide na delu. Mislio sam da je počela da vidi i da oseća moja osećanja, da ne moram sve da joj kažem, ali ipak sam se uverio u suprotno. Sve više i više mi je tražila da joj pričam. Za mene je to pogrešno, ovde može da kaže šta hoće - objasnio je Miljković, a zatim nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

Video sam sa njom u razgovoru za Uskrs da pričam različite stvari, ne mogu da budem potpuno otvoren prema njoj, a navikao sam da budem otvoren prema njoj. Za Uskrs sam video da se zatvaram. Ona je osoba jedina prema kojoj sam se u poslednje dve godine otvorio.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku:

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'