AKTUELNO

Subotićeva se suočila Dragojevićem, pa istakla da joj je slao ljubavne signale.

Predstavnici sedme sile su imali pitanje za Aleksandru Subotić, a njih je zanimalo da li je tačno da je David Dragojević slao ljubavne signale i poruke koji su je uveravali da on nju voli.

Da li je istina da je David slao poruku po jednom zadrugaru da te voli - glasilo je pitanje novinara za Aleksandru.

Foto: TvPink Printscreen

Da, dobila sam poruku da me voli najviše na svetu i da je sve što se dešava sa Anom igra. On je meni u kameru govorio da me voli i da budem kod njegove mame kući i da će mi ona sve objasniti. Slao mi je srce. Igrao je naše brojeve, pronašao je našu šolju - pričala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

To za slanje poruka je bila velika greška. Tada ja nisam želeo da priznam da sam zaljubljen u Anu. Prikrivao sam emocije da sam zaljubljen u Anu. Ona je napolju bila sama i nisam želeo da je povredim, nisam imao muda da je povredim. Za te stvari mogu da kažem da sam p*čka. Mama nije bila uz nju, ona je govorila da nije imala nikog osim mene. Njeno dete je bilo kod mene. Ja sam rekao da je ne bih nikad ostavio ovde unutra, ali sam se zaljubio u Anu i rekao sam da neću moći da izdržim da je poljubim - pravdao se Dragojević.
Ako je sve ovo bila laž i prevara zašto se plašio da me ne povredi. Njihova svađa je bila smešna i tragikomedija u odnosu na ono što sam ja plakala. Mogu da im budem ljubavni terapeut - dodala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ODLUKA JE PALA! Zadrugari VEĆINOM glasova poslali OVOG ZADRUGARA u zatvor, evo ko će se sutra sa Brendonom boriti ZA OPSTANAK u Beloj kući! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'