AKTUELNO

Jednoj ukućanki se ovo nikako neće dopasti.

Maja Marinković, Marijana Zonjić i Stanija Dobrojević su se osamile pored doka i pričale o situacijama koje su obeležile prethodne dane u Beloj kući.

Zbog klipa koji je pušten tokom emisije "Gledanje snimaka" kada su ove tri zadrugarke pričale o jednom zadrugaru, Maja Marinković je imala potrebu da objasni Staniji da nije mislila na Davida Dragojevića kada je "nišanila rukom" i govorila da gleda u njih, već na Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam htela da svalim na Boru da ne bi ispalo da im se mešam u vezu. Ja sam odmah rekla za stolom na koga sam mislila. Pokazala sam ti slovo "M". Da je gledao, gledao je i on, ali ja nisam mislila na njega (Davida) - pričala je Maja.

Stanija je bila ubeđena da je ona govorila o Davidu i upitala ju je zašto nije potvrdila njenu priču, na šta je ona rekla da neće da se meša u njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

I sad sam ja ispala lažov? U kom trenutku si za stolom rekla da on gleda, ne Marko nego on (David). Ovako si pokazivala, ja sam mislila isto - govorila je Stanija.
Nemoj mene da mešaš u tu priču, ne zanima me - odbrusila joj je Maja.

Pročitajte još: ONA JE PERFIDNA, IGRA JEFTINU RIJALITI IGRU: Ana otkrila šta je David pričao o Staniji, ona ZANEMELA OD ŠOKA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'