AKTUELNO

Marković smatra da je najbolje da ne komunicira sa Vrbaški.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snimci su se nizali, a sledeći se ticao Mine Vrbaški i Marka Markovića koji ne komuniciraju, ali ga Vrbaški komentariše jer je on priznao da ima emocije prema Eleonori Miljković što je njoj teško palo.

Ovo je bilo jutro nakon ulaska. Ja sam rekla kako gleda u vrata, uvek kada otvara vrata ja prođem, a on kao ne gleda u mene. To je trajalo više od pet minuta. Nije hteo da komunicira sa mnom, a vratio se ovde zbog rijalitija. Možda me nije ni voleo. Kao stranci prolazimo jedno pored drugog, meni je neprijatno. Svideo mi se od početka i pre Ane - priznala je Mina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam rekao da ništa nema između nas. Gotova priča. Izjasnio sam se. Lakše mi je kad ne pričamo. Neću da prave ovde od muve magarca - rekao je Marko, a onda je Zorica Marković rekla nekoliko reči o njemu:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tačno pamtim njegovu reakciju kada je Ana sedela sama i on joj je prišao. Rekla mi je da ga je pustila i da ga testira sa Minom. Marković je to provalio i video da je Ana pustila njega tebi - obratila se Zorica Mini Vrbaški, potom se uključila Miljana da komentariše pušten snimak.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je bio sa Minom, pa se sad vratio. Shvatio je da narod nije podržao njihovu vezu. Sada pošto je Nora najlepša ovde, mislim da će tu da dođe do nečega. Ljubili su se u nos, kao David i Ana. Rekao joj je da mu Mina više ne znači. Primetila sam da igra igru, možda mu je glupo da pričaju da je bio sa Minom... - iznosila je svoj stav Miljana Kulić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marko Marković

#Miljana Kulić

'