AKTUELNO

Đuričić je imao detaljno izlaganje o njoj.

Kao i svakog ponedeljka u rijalitiju "Zadruga 2" održava se emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u kojoj su učesnici komentarisali aktuelne događaje, a među prvima se našao povratak Mikija Đuričića koji je najviše oduševio Suzanu Perović.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj Milan je kratko ispričao šta je sve Miki pretrpeo dok je boravio van ''Zadruge 2'', ali i da se vratio samo zbog nje. Ipak, ono što je njega, ali i gledaoce šokiralo jeste to što je ona rekla da bi htela da ide kući u petak.

Nisam sva svoja ovde. Ja odavde želim da izađem, zajedno sa njim. Jezik mi je brži od pameti. Počela sam da upadam u depresiju. Kada se on vratio, to je bio šok. Najmanje sam mislila da će se vratiti. On je došao samo zbog mene. Ja imam problem sa svim ovim. Ja sam pre svega majka, moram da objasnim deci sve... - pričala je Suzana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne postoji stvar koju ona može da uradi, a da joj ja ne oprostim to. Ona je zbog mene žrtvovala sve. Došao sam da joj pomognem. Ona je pogubljena, ima veliki ego. Ne kapira neke stvari. Nije mi problem da ponovo lažem zbog nje. Grub sam, ali moram to da bi me ona čula. Ja nju prihvatam takvu kakva je. Ovo danas je bila rasprava, ne svađa - govorio je Miki, a onda je Suzana u suzama govorila:

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da se svi smire, i da razmislim. Čekam da vidim kako ću da se suočim sa porodicom. Moram da se posvetim njemu, došao u ovom stanju. Prvi put u životu bih bila sposobna da pobegnem, da sam saznala da je on u bolnici i da mu se to dogovorilo. Ja se osećam loše. Došao je čovek kojeg ja volim, tamo kući su moji najmiliji. Došao je i ja znam da negde tamo sa njim mogu da budem uvek i da će da bude uz mene - pričala je u suzama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Izgledaš kao da nisi srećna, tako izgleda. Osećam tako nešto. Sa moje strane je bila eksplozija emocija. Došao sam ovde, tražio sam ti hleb i ti kažeš da nemaju. Dolazi posle Matora i priča mi da nisi ni tražila, a već si mi rekla da nemaju. Naravno da će da misle da te boli k*rac. Ni viljušku mi nisi donela, to ružno izgleda kada ljudi gledaju napolju. Vlada neće imati problem. On je njen prijatelj, otac njene dece. Ako budemo zajedno, ako on nešto traži odmah sedamo u auto i idemo ka njemu. Nije Suzani lako - govorio je Miki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'