AKTUELNO

Nije joj bilo pravo.

Marko Petrušević Petrući je napustio rijaliti program "Zadrugu 2" u subotu veče, a tokom gostavanja u studiju je ostavio pismo i imenovao Minu Vrbaški za ovonedeljnog vođu.

Foto: TvPink Printscreen

Ponedeljak veče je u Beloj kući rezervisano za emisiju "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Po dolasku voditelja Milana Miloševića, Mina je iznela svoje argumente i nominovala Staniju Dobrojević i Marka Miljkovića za potrčke. Inače, po Beloj kući kruže priče kako bi bilo idealno da sledeću svadbu u "Zadruzi 2" organizuju upravo Stanija i Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam tri kombinacije. Prva je bila Ana i Matora, ali ipak nisam to odabrala. Druga je bila Marijana i David, a treća su Stanija i Marko Miljković - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto vam svadba. Bili smo mi već potrčci, eto reprize. Ni na kraj pameti ovo nisam očekivao. Nemam ništa da kažem, to je to. Da li će doći do nečega, ne verujem. To što smo ona i ja potrčko, to nema veze - bio je Markov komentar, a Luna ga je gledala sa tužnim izrazom lica.

Foto: TV Pink Printscreen

Katastrofa! Očekivano od Mine. Nisam mislila da će me staviti sa Miljkovićem. Neke stvari su se u našem odnosu promenile. Žao mi je što Luna ovo doživljava lično. Ja nemam protiv devojke ništa.

Zatim je došlo i do rasprave između Lune i Marka, a tom prilikom blogerka mu je rekla kako je on prvi spomenuo da bi bilo sjajno da se venča sa Stanijom. Potom Luna je rekla pred svima za crnim stolom kako joj je Marko rekao da Stanija nema lepo mišljenje o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je moj dečko prvi rekao da me ona ne voli. Lepo smo pričale, ali je Marko rekao da treba da se distanciramo. Iznerivrala sam se. To je ono što sam ja rekla da me ljudi ovde ne vole! Marko prvi zna da ja o Staniji ništa ružno ne pričam. Čak sam mu pohvalila naš razgovor za devojačko veče - govorila je Đoganijeva.

Pročitajte još: Matora URLALA IZ PETNIH ŽILA na Tomu, pa ga okarakterisala kao NAJALAVIJEG ZADRUGARA! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prva rekla da ne bih mogla da se sutra udam za Markovića, jer je moj dečko Miljković. Svaka čast Jovani i Sanji, ali ja ne bih mogla tako. Pogotovu sa osobom sa kojom sam imala probleme u vezi. Pogotovu to što su Staniju i njega spajali. Malo mi se gadi sve to. Mina nisam ljuta, ali ja znam da meni Sava nikada to ne bi uradio. Iskreno i njegova reakcija me je iznerivrala. Ok, ja sam problem! Ja nisam kao drugi ljudi, mnogo sam drugačija - dodala je Luna.
Nema potrebe da je ona ispituje to vezano za Kiju. Ne želi ti dobro - bio je Markov komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim potrčaka, Mina je izabrala i omiljenog zadrugara koji će uživati privilegije da spava u Hotelu "Zadruga", a ovu titulu je poneo pevač Aleksa Savić sa kojim je Mina ostvarila odlične prijateljske odnose pred kamerama "Zadruge 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni to ranije rekla. Drago mi je što sam omiljena osoba. Prijaće mi odmor, da ne slušam svađe - rekao je Aleksa.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B. / S. K.

#Zadruga 2

'