AKTUELNO

Razvezale jezik, pa odlučile da progovore o svemu.

Zadrugarke Nadežda Biljić, Ljuba Pantović i Zorica Marković sastale su se od ranog jutra kako bi zajedno popile prvu jutarnju kafu i ujedno sumirale utiske o svemu što se prethodne noći dešavalo u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom".

Foto: TvPink Printscreen

One su imalo mnoštvo negativnih komentara na račun pojedinih zadrugara, a upravo zato što su sigurne da su njihovi postupci dvolični. Ljuba je odmah osula paljbu po Lepom Mići za koga je bila ubeđena da je namerno ulazio u konflikte sa njom zbog njenog bivšeg supruga Karađorđa Subotića.

Čim je Karađorđe otišao, Lepi Mića me više ne dira. On ne može da se svađa sa mnom. Njemu je smetalo Draganino druženje sa mnom, jer tada nije mogao da joj nametne mišljenje. I Mini je rekao za mene, kao jako joj je društvo. Ja mislim da sam ja veći prijatelj ako ustanem i kažem da neko treba da prestane da laže, nego da ti kažem: ,,Bravo" - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je sa njom bila u ozbiljnim sukobima, Zorica je ovoga puta stala na stranu Lune Đogani čije ponašanje je u ovoj sezoni i pohvalila, pa istakla da Lepom Mići i te kako smeta to što sa njom ne može da manipuliše.

Prošle godine su Lunu toliko... Moje mišljenje je da je pogrešila mnogo. Ceo svet da se okrene protiv mene, ja ne mogu da promenim svoje mišljenje. Ove sezone, devojka ima neko svoje histerisanje kad pop*zdi sa dečkom, ali ni blizu one devojke... Kad ustane priča normalno. Sazrela je, shvatila je neke stvari. Udarilo je po ušima, sada ima svoj pravac. Kod nje mi se sviđa što je sve transparentno, znači da je iskrena. Npr, Mići je zasmetalo, ja vidim šta on radi, ja vidim sve! - rekla je Zorica.

Šta su još ukućanke rekle o ostalim zadrugarima, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ljuba Pantović

#Nadežda Biljić

#Zorica Marković

'