AKTUELNO

Već satima ne pričaju!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su tokom prethodne večeri ušle u konflikt zbog toga što je Matora upadala u reč svojoj devojci, a potom je Matora prebacila plavuši zbog srca koje je poslala tokom pesme koju je volela da sluša sa svojim bivšim verenikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj sukob je doveo u pitanje njihovu vezu, a Matora i Sanja od sinoć nisu razgovarale o ovoj temi. Međutim, večeras je voditelj Milan Milošević pokrenu ovu priču, pa su Matora i Sanja iznele nove detalje o celoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam to namerno. Imale smo raspravu i ona je meni odjednom rekla kao: "Bitno je da si ti poslala nekome srce". Mene je to zabolelo. Ako ona misli da ja šaljem nekome srce napolju, onda ne treba da budemo zajedno. Srce nije nikome poslato. Ta osoba je nebitna za mene. On se meni javio iz razloga što je Matora ovde mnogo blebetala i pitao me je: "Šta je ovo, da li ti ovo ti?", i ja sam rekla da jesam jer ne mogu da utičem na to što Matora ovde priča. Taj dečko nema potrebe mene da čeka. Ne volim ga više. Ja sam te boginje preležala - pričala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da je dobila ponudu da bude zaprošena, ja nisam znala. Kada smo bile kod Bore i Baneta potrefili su tu pesmu "Zapisano je u vremenu". Ona je našu ljubav potvrdila milion puta, ali takve stvari umeju da zabole. Mislim da Sanja napolju mora prvo da porazgovara sa svojom mamom i da onda Sanja popriča sa mnom i da vidi da li je srećna u ovoj vezi i da li treba da nastavimo dalje. Ja želim da budem srećna u ovoj vezi - rekla je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Stanković Sanja

'