AKTUELNO

Morao je da progovori o svim signalima koje je slao Aleksandri.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" zadrugari su otvorili sve karte i priznali da im je ponašanje Davida Dragojevića prema Aleksandri Subotić dok se muvao sa Anom Korać veoma čudno i da imaju osnova za sumnju da će se on poigrati sa Ivanjičankom kao sa bivšom devojkom.

O svemu ovome, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su porazgovarale sa ovim rijaliti parom i objasnile im kako im sve ovo izgleda sa strane.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne sporim da si ti zaljubljen u Anu, ali taj tvoj pristup ne priliči svemu ovome. Po mom mišljenju si ti uradio gore stvari nego što je ona. Ja bih bila loš prijatelj kada ne bih rekla Ani da mi ovo nije čudno. Svaka priča, sve ono što si radio, izgleda kao da su to radila dva čoveka. Ana je toliko zaljubljena u tebe da mene uopšte ne sluša. Ti svojom pričom, kada si rekao da ne želiš da izađe tvoja priča sa Anom na videlo, praviš da sve to izgleda kao tvoja taktika. Nema opravdanja za ono što si uradio. Izvini, nemam poverenje u tebe - pričala je Matora Davidu.
Ja sam se zaljubio u Anu. Ona je znala da ja nju ne volim, ovde može da tvrdi šta hoće. Ja nisam ovde hteo da raskinem sa njom - objasnio je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

'