AKTUELNO

Tek će imati razgovor!

Nakon što je Ljuba Pantović odgovorila na pitanje Olje Bajrami u emisiji ,,Pitanja starih zadrugara", Aleksandra Subotić ustala je kako bi i ona iznela svoje mišljenje. Naime, Olju je zanimao kakav je sada odnos između majke i ćerke, budući da su imale veliki probleme, pa je Subotićeva otkrila da li može da se osloni na Ljubu.

Foto: TvPink Printscreen

Pitali su te gledaoci, s ozbirom da si tako naglo prećutale neke svađe, što poštujem. Rekla si da ne možeš imati 100% poverenja? - upitao je Milan.
Ja ne mogu odjednom da imam 100% poverenja, ali mi je drago da smo postale tako bliske. Ja njega ne krivim za naš odnos, mi smo imale probleme i pre toga. Ali sve je to prošlost i ja sam majka jednog deteta, to ostaje iza mene. Ja ću uvek biti najbolja mama za svoje dete, bilo je svakakvih reči upućeno, ali opet smatram da treba da razmišljamo o nekoj budućnosti i opet kad smo sad dovedene u priliku da provodimo vreme zajedno, ja smatram da sve to treba iskoristiti, možda mi ne bismo ni imale priliku da se zbližimo. Ja sam Ljubu zamolila da neke stvari uradi za mene kada izađemo. Ja znam da je ona sposobna, i znam da zna neke stvari - izjavila je Aleksnadra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'