separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IMAĆEŠ PROBLEM SA MNOM! Ana Korać se obratila Lepom Mići u programu uživo i razbesnela ga, on urlao po studiju: SRAM TE BILO DA MENI PRETIŠ! (VIDEO)


Ovo ga je baš iznerviralo.


Voditelj Ognjen Nestorović večeras je ugostio u emisiji "Zadruga - Narod pita" Lepog Miću, a tokom emisije oglasila se i Ana Korać koja je Ognjenu poslala SMS poruku kroz koju se obratila Mići.

Autor: TvPink Printscreen

Tom prilikom, Koraćeva je poručila Mići da ne spominje njenu majku, jer će imati problem sa njom, što je Miću iziritiralo. Inače, ranije tokom večeri Lepi Mića je komentarisao budžet porodice Korać, rekao kako Anina majka zarađuje 40.000 dinara mesečno, dok njena ćerka vozi skupocene automobile. Mića je komentarisao i vezu Ane i Davida i tada rekao kako Dragojević nema dovoljno novca za Anu.

Autor: Pink.rs/Darko Tanasijević

Dobro veče Ognjene, zamolila bih Miću da se previše ne uzrujava oko moje potrošnje i mog života. Ispostaviću mu naplatu današnjeg spota, možda i on time počne da se bavi, jer ne znam šta je njegov posao. Neka gleda svoj život i svoju porodicu i da više vremena provodi sa njima. I neka ne spominje moju majku da ne bi imao problem sa mnom. Zna on vrlo dobro o čemu ja pričam, hvala lepo. Prijatno veče vam želim - glasila je poruka Ane Korać.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekao nijednu ružnu reč o njenoj majci, već da su joj primanja 40.000 dinara. Rekao sam fino. Neke stvari nemaju logike. Nisam rekao nijednu ružnu reč. Njena majka se uključila u emisiju kada sam bio gost i obratila se meni. Ja tada nisam zvao i rekao Ani: "Imaćeš sa mnom probleme". Da li to Ana preti? Šta? Ne razumem! Ja sam ovde, ja ću biti ispred televizije! Ti pretiš? David je potvrdio da ona tako živi! Plate u Ivanjici su 40.000 dinara! Zabole me k*rac za tvoje fakture, da ti meni ovde pretiš što sam rekao da tvoja majka ima penziju ili platu 40.000 dinara! Meni to govoriš? Sram te bilo! Rekao sam samo stvari koje je govorio tvoj dečko! Ružnu reč nisam rekao za tebe! Ti si sad kao uvređena. Sram da te bude! - vikao je Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti