separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

FOLIRANT I LAŽOV! OD TE LJUBAVI NEMA NIŠTA! Zadrugari polemisali o odnosu Miljane i Zole, pa za sve optužili Kulićevu! Ovo joj zameraju! (VIDEO)


Sve su odlučili da joj kažu.


Kako Marko Đedović i Ivan Gajić komentarišu današnju situaciju, kada je Lazar Čolić Zola potpisao ugovor da svoj honorar iz "Zadruge 3" daje Miljani Kulić, bilo je pitanje za ove ukućane tokom večerašnje emisije "Pitanja gledalaca".

Autor: TvPink Printscreen

Ovo što je uradio, jeste dokaz da on stvarno voli Miljanu. Pre toga sam mislio da se folira. Kada se sve to desilo, pričali smo sa Miljanom, ali Miljani to sada nije dovoljno, nego traži nove razloge. Moj stav je da od te ljubavi nema ništa. Ovim danas je pokazao da oseća nešto prema njoj - govorio je Ivan Gajić.

Autor: TV Pink Printscreen

Ljudi su mi pričali da me nikada nije voleo, da izgleda da je dobar dečko, a da nije dobar dečko. I zbog laži na poligrafu, ja sam rekla: "Hajde, sada mi dokaži". Niti sam ga ja ucenila, niti bih to ikada u životu uradila. Samo sam htela da dokaže da sa mnom nije iz novčane koristi - pričala je Miljana.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam mislio da je lažov, folirant i prevarant... Mislim da je ugovor dokaz ljubavi, ali mislim da se taj dokaz ne bi dogodio da nije bilo poligrafa. On je kupio mir za nekoliko pitanja na koje je odgovorio negativno - izjavio je Marko Đedović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti