AKTUELNO

Ovo će napraviti novi razdor u njihovoj vezi.

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna emisija ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Zašto si krila od dva čoveka da si se viđala i sa jednim i sa drugim? Zbog čega si ti to krila? - glasilo je pitanje za Erminu.
Gagi je znao da se ja viđam sa Banetom, nije znao da smo zajedno. Ja to nisam htela da ozvaničim nikako, to nije znala ni moja porodica, saznali su kada sam ušla ovde. Ja znam da je on (Gagi) bio zaljubljen u mene jer je on meni napisao u avgustu da me voli - odgovorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Povodom ove situacije oglasio se i Bane Čolak koji je istakao da želi da veruje u Ermininu priču.

Ona meni tvrdi jednu istu priču da ona nikad ništa nije imala sa Gagijem. Da on laže da su se poljubili u spoljnom svetu. Rekla mi je da je Gagi zaljubljen u nju. Ako se poljubac među njima desio napolju, onda ovaj poljubac ovde nije bio slučajan. To je prevara. Ja sam mnogo ovde grešio, ja hoću samo da znam istinu. Ja želim njoj da verujem - pričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš da si znala da je Gagi zaljubljen u tebe, da mu se na neki način dopadaš, kako si mogla sa nekim da imaš prijateljski odnos, da mu šalješ čestitke prijateljstva osobi koja želi sa tobom nešto više od prijateljstva? - glasilo je naredno pitanje za Erminu.
Ja sam znala da sa moje strane nema ništa, to je i on znao. Meni ga je u jednu ruku bilo žao zbog svega što je prošao. Osećala sam potrebu da budem uz njega. Ne kupujem svima iste poklone. To sam uradila namerno, znala sam da ako mu budem dala iste cipele da će on znati da sam ja tu - odgovorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ermina Pašović

'