AKTUELNO

Doći će mu žene glave.

Nemanja Đerić Đekson postao je pravi Don Žuan "Zadruge", s obzirom na to da je osvojio srca i Anđele Veštice i Mine Vrbaški, koje su zbog njega već nekoliko puta ušle u otvoreni sukob. Ipak, on se na ovome nije zaustavio te je izjavio da mu je za oko zapala i treća zadrugarka, ne rekavši o kome se radi.

Foto: TvPink Printscreen

Poslepodnevni razgovor koji je vodio sa Sarom Reljić otkrio je da se možda radilo baš o njoj, a nije na odmet podsetiti da je Đekson već par puta pominjao da mu se ova plavuša dopada. Njih dvoje su u dvorištu dugo razgovarali o raznoraznim temama, a Đekson nije štedeo reči hvale na njen račun.

Foto: Printscreen

Ja tebe ne vidim kao nekoga ko će pevati tuđe pesme, već kao nekoga ko će imati svoje koncerte i ko će pevati samo svoje numere. Sve sam ovde gledao ali samo ti imaš to nešto, čak ni Sloba koji vrhunski peva nema to. Kada sam te video na bini, shvatio sam da si ti nešto posebno - laskao je Đekson mlađanoj Sari.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen

Pevačica na ove reči nije ostala nema, te je izjavila da vidi da njih dvoje imaju dosta sličnosti, te da bi volela da zajedno snime neku pesmu i da jedva čeka da izađu iz rijalitija. Njih dvoje su ovu priču pokušali da usmere ka poslu, ali nesumnjivo je da među njima postoje simpatije, koje će, vrlo moguće, preći u nešto konkretno.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'