separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

U KANDŽAMA TIGRA: Ana Korać bila u VEZI S KONTROVERZNIM BIZNISMENOM! Isplivali DOKAZI, a onda se oglasio ON! (FOTO)


Spekuliše se da je biznismen bio u vezi sa skoro tri decenije mlađom devojkom, a onda je rešio da kaže šta ima.


Iako se nova učesnica "Zadruge" Ana Korać svojski trudi da svoj privatni, a pogotovo emotivni život sakrije od očiju javnosti, pikanterije koje se odnose na njene veze sa imućnim muškarcima isplivale su u javnost.

Autor: Pink.rs

Naime, izvor blizak Ani otkrio je da je ova ivanjička starleta bila u emotivnoj vezi sa kontroverznim Dejanom Popovićem Tigrom, koji joj je ispunjavao sve hirove i materijalno je obezbedio, a da je veza ubrzo pukla jer je biznismen imao zamerke u vezi sa određenim njenim postupcima. Kontaktirali smo ovog zavodnika kako bismo proverili istinitost ove šokantne priče.

Autor: Instagram

O Ani mislim sve najbolje, nista osim toga ne bih komentarisao - pokušao je Tigar, u izjavi za Pink.rs, da izbegne priču o mladoj starleti, a onda smo ga ponovo kontaktirali.

Autor: Instagram

- Na sastanku sam, već sam vam odgovorio na pitanje - vrdao je biznismen, koji više ne želi da "ide duboko".

- Ne, ne bih išao dublje, nisam ni u situaciji da pričam... To je to. Pozdravljam vas puno, sve najbolje - ljubazno je Tigar spustio slušalicu i tom prilikom izbegao da potvrdi, ali i demantuje vezu sa devojkom koja je od njega mlađa skoro tri decenije.

Poklon vredan hiljade evra

Ana nije objavljivala fotografije na kojoj se vidi Popovićev lik, ali je jednom prilikom zabeležila romantični trenutak tokom kojeg se drže za ruke i pokazuju svoje skupocene satove.

Autor: Printscreen Instagram

Da je zaista reč o Tigru govori i činjenica da identičan sat, koji nosi muškarac na Aninoj fotografiji, nosi i Tigar... A vredan aksesoar je vrlo brzo završio na ruci Koraćeve.

Autor: Pink.rs/Printscreen Instagram

Pretpostavlja se da je biznismen primetio da je njegova "prijateljica" oduševljena ovim skupocenim satom, pa je rešio da joj ga pokloni. Od tada ga Ana bukvalno ne skida, a da ga nosi i dan danas svedoče njene fotografije neposredno pre ulaska u "Zadrugu".

Autor: Pink.rs

Autor: Printscreen Instagram

Opsednut poznatim damama

Podsetimo, Popović je u više navrata bio u žiži javnosti, budući da su ga povezivali sa bivšom farmerkom Jelenom Milošević Balerinom, Kristinom Spremo, Anastasijom Buđić, Mirelom Lapanović, misicom Tijanom Stajšić.

Autor: Instagram

D. Tanasijević

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti