AKTUELNO

Pevačica se ove noći druži sa zadrugarima, ukućani oduševljeni!

U pesmama Vesne Zmijanac uživamo već skoro 40 godina, a ova pevačica večeras uživo peva učesnicima najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu - Zadruga, ali i svim gledaocima Televizije Pink.

Foto: RTV Pink

Pre nego što je uzela mikrofon, Saška Karan ispitala je Vesnu Zmijanac kako su joj ćerka Nikolija i unuka Rea, a ona je rekla da je stanje odlično i da nije navikla da peva sredom. Žurka koju su zadrugari čekali sa velikim nestrpljenjem počela je pre nekoliko minuta, a Vesna Zmijanac provod je otvorila hitom Nevera moja. Pevačici ovo nije prvi put da ulazi u rijaliti program, ona je pre nekoliko godina bila učesnica "Farme".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dobro veče zadrugari! Dobro veče svim gledaocima, mojim kolegama i bivšim kolegama iz jednog rijalitija. Ovde je mnogo lepše, nego na televiziji. Ajde da se prisetimo starih dana! - bile su reči Vesne Zmijanac na samom početku žurke!

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada je Vesna zapevala Bora Santana koji je danas imao žestoku svađu sa Miljanom Vračevićem, odmah je zaigrao sa njegovom dobrom drugaricom Anom Korać. Žurku u krevetu proveo je Sloba Radanović, a u toku zabave često su izlazili i Anđelo i Teodora koji su se posvađali samo sat vremena pred dolazak Vesne Zmijanac.

PROČITAJTE: GAGI KLJUČA OD BESA JER MU JE MACA VREĐALA ĆERKU: Imam samo osam razreda OSNOVNE, ali za nju sam DOKTOR NAUKA! (FOTO)

Autor: S. K.

#Nikolija Jovanović

#Rijaliti Zadruga

#Vesna Zmijanac

'