AKTUELNO

Jako su ga iznervirali!

Zadrugare je danas ponovo posetio mentor Proka, koji je izdao nova naređenja. On je prošetao po celom gradu sa vođom Borom Santanom, kom je bez prestanka ukazivao na to šta ne valja. Bora se zbog toga iznervirao, te je odmah organizovao sastanak na kom je okupio sve!

Foto: TvPink Printscreen

On je odmah krenuo da im naređuje šta moraju da rade, a istakao je da niko neće biti pošteđen zbog toga što radi u fabrici:

Proka je bio, svaki dan mora da se održava ono što je rekao. Treba da se ode u štalu, kod kokošaka da se očisti, to nije lepo očišćeno. Treba voda kod magarca, koza, kod krava. Kod životinja mora da bude čisto. Što se tiče dvorišta, pikavci moraju svakog dana da se čiste i đubre oko toga. Malo i Proka i preteruje i ne preteruje, ali dobro. Ja ne mogu da vas teram, jedan dan ste radili, kad sam novac podelio, drugi dan već nećete. Ni radnici fabrike neće biti pošteđeni.

Naravno, Lepi Mića je odmah imao odgovor na ono što je Bora rekao:

Ja neću ništa da radim i ne interesuje me ko dolazi. To je vaš problem. Ja sam došao da se na igri psihologije igram sa vama. Ja životinje gledam samo u zoološkom vrtu. Ja sam dete koje je raslo na asfaltu. Ja znam šta je trola, šta je tramvaj. Poštovanje svim poljoprivrednicima, ali mene štale ne interesuju - rekao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PUKAO MU JE FILM! Janjuš NASRNUO na Jelenu, OBEZBEĐENJE GA JEDVA ZAUSTAVILO!

Da li su ostali zadrugari prihvatili Borina naređenja, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Bora Santana

#Rijaliti Zadruga

'