AKTUELNO

Divna odnela pobedu.

Nakon svađe između Marka Janjuševića Janjuša, Jelene Golubović i Mace Diskrecije, ukućane najvećeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga", dočekalo je veče puno smeha.

Foto: RTV Pink

Upravo počinje olimpijada u pričanju viceva. Pravila igre su da svako od vas ispriča jedan vic. Odmah nakon toga kreće drugi krug. Po istom rasporedu, svako će pričati po jedan novi vic. I sve tako dok neko od vas ne kaže da ne zna da ispriča vic. Taj zadrugar ispada iz igre, a vi nastavljate dalje. Pobednik je onaj ko najviše viceva ispriča - obavestio je svoje stanare Veliki šef.

Foto: RTV Pink

Olimpijadu je otvorio Miki Đuričić. U toku pričanja viceva, zadrugari su se odlično zabavili, a Kristina Kockar je iskoristila priliku da se našali na svoj račun, ali i na račun svoga supruga Slobe Radanovića i njegove devojke Lune Đogani.

Kratko. Pitalica. Koja žena zna uvek šta joj muž radi, gde je i sa kim je? - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Kija? - složili su se ukućani.
Da da, Kija - kroz smeh je izjavila Kristina i nastavila: Udovica! Ustvari Kija Kockar!

Foto: RTV Pink

Pu! Pu! Jezik pregrizla - rekao je Sloba.

U toku igre na svoj račun, ali i na račun Baneta Čolaka, ukućanina koji joj se već duže vreme sviđa šalila se Divna DNK. Ukućani su se najviše smejali njenim vicevima, a upravo je Divna bila pobednica olimpijade. Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-klipovima ispod.

PROČITAJTE: PREKIPELO MU: Janjuš pao na žestoke reči Jelene Golubović i Mace Diskrecije! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Divna Milanović

#Divna i Marko

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'