AKTUELNO

Kako je ukućanima omogućeno da u toku praznične nedelje kupuju stvari za sopstvene potrebe kao i poklone za svoje najmilije, Miljan je zbog nedostatka novca bio prinuđen da ukrade.

Dok su svi ukućani pažljivo birali na šta će svoj novac potrošiti i kome će pripasti njihovi darovi, Miljan Vračević se bez razmisljanja po prvi put usudio da ukrade jedan poklon sa bazara. S obzirom na to da je njegov izbor krađe bila novogodišnja kapa sa likom Deda Mraza, pretpostavlja se da je to bilo namenjeno njegovoj deci koja će, po svemu sudeći, Novu godinu provesti u odsustvu svog oca.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljan je krađu sproveo toliko neprimetno, da niko od zadrugara nije odreagovao na ovu situaciju.

Kada je bio siguran da niko nije razotkrio njegovu krađu, Miljan se vratio u Belu kuću sa izgovorom da neće ništa kupovati, jer, kako kaže ,, Sve je skupo".

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, prodavačici je kasnije javljeno da je Miljan ukrao jedan poklon, a on se na sve načine branio, te nije želeo ni po koju cenu da prizna šta je uradio!

Kako je ta krađa izgledala i da li ovaj postupak zaslužuje opravdanje ili novčanu kaznu Velikog šefa pogledajte u snimcima ispod teksta.

Pročitajte još: DA LI JE TO MOGUĆE? ZADRUGARI ZANEMELI OD ŠOKA ZBOG KIJINE IZJAVE: Ne znam Andrijinu adresu! (VIDEO)

Pink.rs

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'