separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

POMIRILI SE, PA ODMAH NASTAVILI PO STAROM: Saška i Milan se ne smiruju!(VIDEO)


Iako se posle tromesečnog boravka u najpopularnijem rijalitiju ukućani zalažu za bolji i kvalitetniji odnos, Saški Karan i Milanu Miloševiću se to nikako ne dopada.


Koliko su zadrugari bili izloženi stresnim situacijama i konfliktima koji su isključivo sami stvarali tokom boravka u najpopularnijem rijaliti programu ,,Zadruga" pokazuju događaji koje su kamere zabeležile.

Autor: TvPink Printscreen

Iako većina ukućana želi da se konačno poprave odnosi između nekih ukućana kako bi normalno mogli da funkcionišu, a misleći da svi dele isto mišljenje, ipak postoje oni kojima bez konflikta ne bi bilo zanimljivo učešće u rijalitiju. Milan Milošević i Saška Karan dugo nisu tazgovarali, a sada kada su izgladili odnos, oni su nastavili po starom. 

Naime, Saška i Milan su tokom razgovora u sobi prokomentarisali ostale ukućane, a mirna situacija koja je vladala u kući im se nimalo nije dopala.

Autor: Printscreen

Mislim da smo se mnogo opustili i nekako zbližili, što nikako nije dobro - počela je Saška

Autor: RTV Pink

Je l vidiš da ovde svako svakog počinje da šminka i frizira - nastavio je Milan.

Nakon ove konstatacije Saška je upozorila Milana pokazavši mu očima na kamere uz komentar: ,,Vreme je za bebe"  i tako dala crveno svetlo da promene temu i započnu novi razgovor. Kako je ovaj razgovor izgledao i da li su ovo dvoje zadrugara zaista osobe koje ničim izazvani stvaraju neprijatne situacije pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti