separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Za OVO Luna nije znala: Sloba zadrugarku KITIO PARAMA u noćnom klubu,ONA javno priznala šta je istina! (VIDEO)


Iako pojedini ukućani zasigurno tvrde da se o njima sve ispričalo i da ne postoje nikakve tajne, pismo Velikog šefa podstaklo je mnoge zadrugare da priznaju šta je najzanimljivije što su čuli jedno o drugima.


Popularni pevač Sloba Radanović priznao je mnoge stvari iz svog privatnog života, a između ostalog i da je prevario svoju još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar, kao i da je često razmenjivao poruke sa drugim devojkama.

Naime, iako je mislio da su sve tajne o njemu razotkrivene, u igri koju je osmislio Veliki šef da se dobrovoljni ukućani mogu oglasiti povodom tračeva i tajni koji zadrugari još uvek vešto skrivaju, Bane Čolak je javno priznao šta je o njemu čuo. Iako se trač odnosio na Slobu, on je ipak odlučio da to kaže zadrugarki Anđeli Lazić.

Autor: TvPink Printscreen


Naime, Bane je načuo da je Sloba u jednom noćnom klubu trezan kitio parama Anđelu koja je inače po zanimanju igračica.

Mene su to novinari isto pitali kad sam ulazila u zadrugu, ja ne znam da li se dečko seća ili se ne seća, ali to je bilo prošle godine i to je to.- priznala je Anđela.

Autor: RTV Pink

Nakon ove Anđeline izjave, Sloba je bio vidno iznerviran pa je svima odgovorio da to nije istina i da ne zna u kom klubu ona nastupa niti ga to zanima. A na pretpostavku mnogih da je Anđela to rekla kako bi zasigurno do kraja ostala u  Beloj kući, imala je i više nego zanimljiv odgovor. A šta je ona izjavila povodom te konstatacije kao i o ostalim spekulacijama o ovoj zadrugarki pogledajte video koji se nalazi ispod teksta.

K.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti