AKTUELNO

Nakon burne noći koja je bila propraćena pitanjima novinara u najgledanijem rijaliti programu, Anđelo je Božićno jutro dočekao tužan i razočaran.

Kako je u Beloj kući sve spremno za doček najlepšeg i najradosnijeg dana u godini, za neke ukućane je početak ovog dana stresan i veoma tužan.

Naime, dok svi ukućani spavaju kako bi se odmorili da proslave najradosniji hiršćanski praznik, Anđelo Ranković se našao budan u dnevnoj sobi. Razmišljajući o svom životu, porodici i samom učešću u rijalitiju, Nikola Arsić je prišao i pokušao da mu pruži maksimalnu podršku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok su razgovarali, na pitanje zašto je ustao ovako rano, Anđelo je imao i više nego emotivan odgovor.

Počelo je svašta da se dešava. Samo razmišljam šta se napolju dešava. Taman je sve krenulo super i Nova godina i sa Teodorom, desio se onaj snimak koji me je mnogo istripovao. Znaš kad nemam mir... kad ne mogu da se smirim. To ti je kao kad uđeš u mirnu luku I odjednom se desi bum! - počeo je Anđelo.

Na ove reči, Nikola nije ostao imun pa je pokušao da ga posavetuje na najbolji mogući način. Uteha je Anđelu i te kako prijala, naročito priznanje od strane ukućanina da veoma dobro podnosi novonastale situacije u kući i dodao da bi to retko ko izdržao.

Iako se Nikola pitao šta je Anđelo očekivao pre samog ulaska u kuću najpopularnijeg rijaliti programa, Anđelo je ukratko dodao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Koliko sam želeo ovaj rijaliti i sve što je vezano za to. A sada kad sam ovde i kad sam najgledaniji poželeo sam da je sve ovo bio samo san - rekao je Anđelo.

Na ovu konstataciju Nikola nije imao rešenje da mu olakša boravak u kući, kao i sve probleme koji su ga snašli otkad je u Beloj kući,a jedino što je mogao jeste da mu preporuči psihologa iz razloga što takmičari na to imaju pravo.

Razgovor je bio i više nego emotivan, a Anđelo je između ostalog, ispričao sve što ga muči, šta ga je navelo da klone, a ono što je najzanimljivije priznao je sve o svom odnosu sa bivšom učesnicom Minom Vrbaški.  Ukoliko želite da pogledate kako je izgledao razgovor ovo dvoje ukućana pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Anđelo Ranković

#Nikola Arsić

'