AKTUELNO

Iako su se pre nekoliko dana izjasnili da će biti samo prijatelji, Maca Diskrecija i Bora Santana svakodnevno ispoljavaju svoje emocije koje izazivaju teške reči i konflikte.

Nakon što su sredili svoje odnose i bili prisni prijatelji u najpopularnijem rijaliti programu ''Zadruga'', Bora je opet ispoljio predrasude koje ima o Maci. Naime, on je sinoć u emisiji bio direktno nominovan iz razloga što je pre nekoliko dana fizički napao pevačicu i zbog toga bio strogo kažnjen.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako su nakon verbalne komunikacije oprostili svaku štetu koju su jedno drugom naneli, Bora je sinoćnom nominacijom bio vidno iznerviran i uplašen zbog mogućnosti da nakon božićnih praznika zauvek napusti Belu kuću.

Kako je zbog praznika odlučio da ne ulazi ni u kakav konflikt sa ukućanima, a posebno sa Macom, Bora se izolovao i otisao u dvorište. Iako je pokušavao da sakrije koliko ne želi da napusti vilu, Bora je Maci strogo naredio da mu se ne približava, jer smatra da je ona kriva zbog njegove direktne nominacije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ajde beži od mene, skloni se od mene! Ti si kriva što sam nominovan i baš me briga za tebe, neću da idem kući - rekao je Bora.

Maca je pokušavala da se približi Bori, ali on za to nije hteo ni da čuje, te je rekao ostalim ukućanima da će se žestoko posvađati sa njom ukoliko nastavi da ga provocira.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovaj konflikt bio je više nego zanimljiv, a koliko je Bori važnije učešće u rijalitiju od dobrih odnosa sa Macom pogledajte u videu koji se nalazi ispod teksta.

Je l tako? Kažeš da se sklonim? E, kad budeš hteo da me ka*aš, isto ću ti reći! - odgovorila mu je Maca.

K.R.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

'