AKTUELNO

Čeka ih naporna nedelja.

Kako je praznična nedelja završena i više nema lenčarenja, Veliki šef je obavestio zadrugare da počinje radna nedelja.  Ana Korać, kao novoizabrani vođa je pročitala ovo obaveštenje, kojim stanovnici Bele kuće uopšte nisu bili oduševljeni. A šta će biti njihov zadatak, ostaje tajna do početka radnog vremena.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, u vašem malom gradu, u "Zadruzi" već sutra ujutru biće otvorena fabrika. Ove nedelje neće uopšte biti lako obaviti posao u fabrici. Kao i u životu van zadruge nije lako ustajati svako jutro i ići rano na posao, baviti se teškim poslovima i zaraditi za dnevnice. Kao i do sada imaćete određene pauze za čaj, kafu i to je jedino vreme kada ćete moći da napuštate radna mesta. Radno vreme počinje u 8 ujutru, ali kao što znate radnici fabrike se moraju izdvojiti u spavaće sobe od zadrugara koji ne rade kako bi imali kvalitetan i miran san i kako bi mogli svako jutro otići na svoja radna mesta - pisalo je između ostalog u pismu.

Ukućani koji nisu angažovani u fabrici imaju zadatak da spreme topli obrok zaposlenima posle teškog i napornog rada.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: TI SI NAJVEĆI FOLIRANT: Gledateljka BRUTALNO IZVREĐALA Jelenu Golubović, a njena reakcija SVE OSTAVILA U ČUDU! (VIDEO)

Reakciju zadrugara na pismo Velikog šefa možete pogledati u snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Ana Korać

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'