AKTUELNO

Nisu mogle da obuzdaju svoju agresivnost.

Gordana Džehverović je od prvog dana nakon ulaska u najgledaniji rijaliti "Zadrugu" preuzela na sebe brigu o vođenju higijene. Ona je bila šokirana stanjem kakvo je zatekla u Beloj kući, a ono što je očigledno je da je njen doprinos ogroman.

Foto: Printscreen Youtube

U toku prethodne večeri Gordana je zamolila Zoranu Stefanov da opere šerpu, a ona se zbog toga pobunila, pa je između njih nastala žestoka svađa. Kako bi odbranila svoju majku u prepirku se uključila i Teodora Džehverović koja je ovoj ukućanki prebacila i za svu šminku i garderobu koju joj je pozajmila.

Slušajte Vi gospođa Goco ne možete vi ovde nekome da naredite...Hajte da popričamo kao normalni ljudi. Ja sam rintala ovde prvih nedelju dana i onda sam prestala. Neću više da radim - povikala je Zorana

Foto: Printscreen Youtube

Kako su u kuhinji bili prisutni i drugi zadrugari, osudili su Zoranu zbog nemarnosti. Situacija se otrgla kontroli pa se svađa preusmerila na Teodoru koja je držala majčinu stranu.

Nećeš ti više ništa da radiš, pa kad budu izašli odavde kad dobiju najveću boleščinu, prve klase. Ti se Zorana preksti za svoje zdravlje - rekla je Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

Ti se preksti za svoj moral i majčin moral. Ma puši mi bre. Kome ja da se sklanjam ovde? Ne može meni ovde niko ništa da naredi. Nije problem u tome Teodora problem je što ne zna ko je šta uzeo,  a gleda u mene u oči i cilja ne mene. Sklonite se obe. Nije u tome problem. Ostavite me na miru, stvarno ste ženturače klasične koje kokodaču, mrzim to - besnela je Pinkova Zvezda.

Foto: Printscreen Youtube

Za mene javnost nema ništa da kaže, a za tebe ima itekako, a tek imaš 20 godina.  Ne želim da se raspravljam sa ženturačama, mrš u pi*du materinu, šta ti nije jasno? Ja se ne prodajem Ćazimu za snimak kao ti - udarila je Zorana na Teodorinu najbolniju tačku.

Pročitajte još: DOŠLO MI JE DA PLAČEM! Sanja po izlasku iz Zadruge PRIZNALA ZBOG ČEGA SE NAJVIŠE KAJE! (VIDEO)

Obezbeđenje je sve vreme bilo na ulazu i pomno pratilo situaciju da bi intervenisalo na vreme. Njihovu svađu detaljnije možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'