AKTUELNO

U klinču!

Aneli otkrila kako se oseća nakon pomirenja sa Jajušem pa ponizila Maju, ona skočila kao oparena da bljuje vatru.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričala sam sa Darkom, on mi je dao vetar u leđa, rekao mi je da je Janjuš spreman da priča sa mnom, nisam mogla izdržati da odem i znala sam da će biti ovakav ishod. Osetila sam da je počeo da mu popušta bes i da mogu da odem i da će sve biti okej. Presrećna sam. Maja je sujetna, ne interesuje me. Ona samo dobija temu, kači se pošto nema svoju -rekla je Aneli.
Ona samo priča o temama, samo je zanima kadar i rijaliti. Meni nije potrebna tema nego sam za nešto mnogo značajnije. Razlika je u tome što njihovi partneri su samo tema za kadar, meni ne trebaju da stižu pokloni mafini i ne ulazim samo zato u vezu. Ona se plaši zato što nije verbalno jaka da mi se suprostavi. Ja im želim sve najbolje, ako će ona da ga usreći ja nemam ništa protiv. Ja sam svoje ime ovde izgradila, mene nikad niko nije nazvao lošim čovekom. Ona samo gleda balensijagu i lignje, ja to sve sama kupim, ona obožava lovatore jer nije sposobna sama da napravi pare -odbrusila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad izađem nadam se da ću imati više para nego njen bivši suprug. Ja ne razmišljam da me neko može izraditi finansijski, većinom sam ja izrađivao, ovo je moja odluka i niko ne može da je promeni -rekao je Janjuš.
Za Aneli mislim da je najveći folirant u istoriji rijalitija, gram emocija nema, mečki kroz dupe je prošla, nimalo nije naivna, znala je da će se pomiriti sa njim jer oseća koliko je Janjuš iskreno voli. Meni je drago zbog njega jer je iskreno srećan ali mislim da posle rijalitija nema ništa od njihove veze -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š,