AKTUELNO

Iskreno!

Darkov naredni sagovornik u dvorištu je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše kako je, šta ima? Kako je u odnosu sa Aneli? -pitao je Darko.
Gore dole, ja ni reč nisam rekao, to su bili neki zadnji izdisaji. Nema tu sreće nažalost. Ja sam skontao da u poslednje vreme nešto nije dobro, imam problem u nesigurnosti da možda ovo sve nije shvatila ozbiljno, ja ću uvek reći da mislim da sam u pravu. Ja mislim da ona ne ume da voli i da se daje sto posto. Ako je ovo njen maksimum onda to nije dovoljno. Ja je baš pitam tu za neke reči koji me pogode, ona treba da zna da mene niko ovde ne interesuje, mi možemo da budemo u vezi ili da ne budemo i to su dve opcije. Ako ona misli da mene ovde neko interesuje grdno se vara, ja nisam glup samo sam radio loše stvari u životu. Ja sam toliko nesrećan da pokušavam da se smirim i da okrenem sve na pozitivu. Mi smo juče hteli da damo šansu jedno drugom i kao smo uspeli da se pomirimo ali je ona opet zeznula sve kad je otišla sa Munjom da razgovara i da mi kaže da je u dobrim zadrugarskim odnosima sa njim a rekao joj da bi je rešio za 15 dana -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona uvek govori da joj smeta što uvek ona mora da se ponizi i da se spušta na niži nivo zbog tebe?
To ona misli da je tako, ja mislim totalno drugačije da ja njoj nisam davao povoda svojim stavovima da pomisli na tako nešto. Ja ne mogu da je branim ako se nešto tako kosi sa mojim uverenjima. Najviše me je povredilo kad mi je rekla da sam manijak i da sam jedini poročan do sad od njenih veza -rekao je Janjuš.
Kako komentarišeš to što ona misli da se pereš od nje zbog plasmana?
Bolesno, znaš kad si siguran da si dao sto posto i onda te nešto izjeda jer neko to nije shvatio i priča neke laži o tebi -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š