AKTUELNO

Potvrdila priču njegove bivše, a onda promenila ploču.

Mina Vrbaški je tokom boravka van rijalitija "Zadruga" imala priliku da posmatra stanovke Bele kuće, a između ostalog i Nemanju Đerića Đeksona koji je za to vreme bio u ljubavnoj vezi sa Jelenom Krunić.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je očigledno iz revolta potvrdila priču njegove bivše devojke pa ga nazvala "hivsonom", a kada su je novinari upitali kako to komentariše sada kada je obnovila vezu sa njim, nije joj bilo nimalo pravo, što se može zaključiti po njenoj reakciji.

Foto: Printscreen Youtube

Jesam ga nazvala hivson, bila sam povređena dok sam gledala šta je radio dok sam ja bila napolju. Ali nisam mogla da zaboravim šta smo imali, šta se sve dešavalo među nama, pa smo se ponovo zbližili. Krivo mi je što je sve ovako dešava - izjavila je Mina, a potom je ustao Đekson i prokomentarisao:

Foto: Printscreen Youtube

Evo ja sad prvi put potvrđujem da postoji ta priča napolju. Ne može niko da uđe ovde sa bilo kojom bolesti. Ne znam šta bih rekao, to je znak slabosti i nemoći, ona (Tijana) po ceo dan se blamira, pravi te lajve, ne zanima me više to - objasnio je Nemanja.

Na dodatno pitanje da li je veći blam što on menja devojke ili što njegova bivša pravi lajvove, Đekson je odgovorio:

Ja sam sa njom raskinuo pred rijaliti i došao sam ovde da se zaje*avam. Što se ja blamiram što ovde menjam devojke, svidela mi se jedna, druga, treća - rekao je on.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Miki i Bora se TAKMIČILI U KVIZU, Đuričić priznao: Sramota me je što sam sa vama nepismenima! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'