AKTUELNO

Zadrugari u panici!

U toku popodneva stiglo je treće po redu pismo Velikog šefa namenjeno zadrugarima u Beloj kući. Ovaj put šef se obratio povodom dicipline koju obično ne poštuju.

Ovonedeljni vođa Dragica Janičić je jasno i glasno pročitala:

Opominjemo da je pušenje dozvoljeno samo napolju, pored bazena i jezera, zaboravljate da živite pred kamerama 24 sata i da se nista ne može sakriti jer većina ide u lajvu. U hotel mogu ulaziti vođa i omiljeni zadrugar, fotelju ćete vratiti u hotelsku sobu. Vreme je da se pozabavimo temom nedeljnih honorara,  a ce biće kažnjeni svi koji ne borave u trepezariji  u toku čitanjanja pisama i spavaju  preko dana, puše u kupatilu. Sastanci ne služe reklamiranju i pozdravljanju. Danas će biti postavljen stepenik pored Džastina Bibera koji će služiti za ovakve stvari, sve što želite moći ćete sa tog mesta da reklamirate. Svako ko bude reklamirao bilo šta i bilo koga  biće naplaćena reklama po zvaničom cenovniku marketinga televizije pink. Pozdrav Veliki šef.

Maca Diskrecija je očito sebe prepoznala u ovoj prozivci odmah ustala da kaže svoje mišljenje:

Ja ništa ne reklamiram, samo pozdravljam ljude. Ja imam najveću armiju. Ovo nije oglasnik, a što se tiče kažnjavanja, mislim da neću biti kažnjena, a ako budem, može mi se - rekla je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Kršimo pravila jer smo nikotinski zavisnici i hteli bi negde da se ispružimo na pet minuta ili pola sata. Dobro bi bilo kada bi nam Veliki šef  obezbedio deo gde ćemo moći neke stvari da upražnjavamo. Što se tiče pušenja u kupatilu, onaj ko tamo puši i baca  i zapuši i zaprlja veš, jedino mesto gde ćemo sušiti veš van lođe, je ovo kupatilo. Nepušači kao ja osećaju mnogo više nego zavisnici i to nije prijatno nama - rekla je MIlica.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Kada god perem zube u kupatilu osetim da mi iz usta smrdi kao da sam pušila - rekla je Luna, na šta je Jelena Krunić dodala da će njena izjava biti hit na internetu.

PROČITAJTE JOŠ:  STRIPTIZETA SE ZALJUBILA U NJEGA: Janjuš se poverio drugovima, NJEGOVOJ ŽENI NEĆE BITI SVEJEDNO KAD SAZNA OVO! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

J. Č.

#Luna Đogani

#Maca Diskrecija

#Milica Dugalić

#Rijaliti Zadruga

'