AKTUELNO

Njemu je najlepše!

U toku je emisija 'Pitanja novinara', voditelj Darko Tanasijević podigao je Nenada Aleksića Ša kako bi progovorio o odnosu sa Mionom Jovanović.

Nenade kako si ovih dana? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Proteklih par dana sam umoran skroz - rekao je Ša.
Ša da li si i kome si se poveravao o tvojim odnosima sa Mionom? - upitao je Darko.
Ja se nikome nisam poveravao, znam da do toga nije došlo, a i da je došlo nikada ne bih pričao - rekao je Ša,
Koliko nju to muči? - upitao je Darko.
Mislim da je ne muči. Marko nam je rekao da misli da je bio zbog pokrivača - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Znamo situaciju sa Mioninim roditeljima. Verovatno razmišljaš da bi Miona trebalo da pegla situciju sa tobom i roditeljima. Da li smatraš da Miona radi sve suprotno od toga, kada ona taj vaš se*s komentariše na onaj način? - upitao je Darko.
Miona u mnogo slučajeva kaže šta misli, a u nekim situacijama veruj mi ona kao da nekad nije svesna gde se nalazi. Nama se svaka reč meri, sve ono što ona izgovara daje itekako lošu sliku o nama. Mene ko mene te izjave, mene to ne pogodi, ali ispi*dim na to. Opet daje za pravo da učesnicima daje kao nekog š lika i kad izađe može da kaže da me gledala kao rijaliti priču - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona kao da je tom rečenicom dala oružje svojim roditeljima u ruke protiv tebe i vaše veze - upitao je Darko.
Pa da, oboje smo krivi nekako. Ona kada priča da joj branim neke stvari daje za pravo ljudima da misle neke stvari - rekao je Ša.
Ja sebe gledam kao cirkuzanta, odbačeno, diskriminisano. Kakav ku*ac bivši odnos, kakav jeb*te bivši odnos. U odnosu sa mnom ti pričaš o bivšem. Mi smo ga prizvali, došao je čovek. Polemiše se, ali može da kaže ćao zdravo. Nevezano za to mi je lepo sa njom, osećam je skroz od glave do pete, zagrliš nekog naježiš se ceo - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš priču pojedinih učesnika koji kažu da se Miona zadnjih dana naprsno promenila prema tebi, samo zato što je videla da Maja tu nije neki avanturista - upitao je Darko.
Apsolutno je glupo da ja pričam u njeno ime. Sada je sve bolje nego pre to mogu da kažem - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.