AKTUELNO

Ovu prepreku nisu uspeli da prevaziđu.

Prava drama odigrala se noćas u Beloj kući i to između ljubavnog para, Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona. Sve je počelo od provokacije, a završilo se fatalno po njihovu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, jedno od pitanja novinara u večernjoj emisiji bilo je upućeno Mini. Prethodne noći u intervjuu sa Ognjenom Amidžićem, Anđelo Ranković je prokomentarisao da Mina prema njegovom mišljenju ima najlepše lice od svih devojaka u Zadruzi, a Vrbaški je trebalo ovo da prokomentariše.

Iako ona nije pridavala previše značaja ovom Anđelovom komentaru, njenom dečku je to i te kako zasmetao. On se odmah podigao od stola i nije želeo da sedi više pored nje.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon nekoliko sati distanciranja, Nemanja je prišao Mini i zamolio je da mu oprosti, međutim, ona je to odbila. Vrbaški nije želela da nastavi vezu sa reperom i to mu je jasno stavila do znanja.

Đekson je na sve načine pokušavao da je odobrovolji, a njihov razgovor trajao je preko sat vremena. Ipak, Mina nije odustala, te je stavila tačku na vezu sa reperom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Bora PRIČAO O PRAVILIMA U SEK*U I POSLE NJEGA, svi zanemeli kada je KIJA IZGOVORILA KAKO SE ONA PONAŠA U TIM SITUACIJAMA! (VIDEO)

Ona je napustila Đeksonov krevet i svoju posteljinu prebacila kod Lune Đogani. Vrbaški se u nekoliko navrata i rasplakala ali od svog stava da ne želi više vezu sa Nemanjom nije odustala.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'