AKTUELNO

Nije očekivao da će stići ovakvo pismo.

Iako danas uveliko traje euforija, ali i pripreme za spektakularne nastupe koje će zadrugari večeras izvesti na "Zadrugoviziji" od 22:30h na Televiziji Pink, pojedine zadrugare ni ovaj kreativni i zanimljivi zadatak nije uspeo dovoljno da razmrda, te su nastavili sa grubim kršenjem pravila Velikog šefa, o čemu ih je odmah obavestio.

Foto: TvPink Printscreen

Čim je zvono oglasilo novu poštu u "Zadruzi", ovonedeljni potrčko Marko Janjušević Janjuš otrčao je do poštanskog sandučeta kako bi pismo odneo Vođi, a nije ni slutio da će on, između ostalih, biti glavni razlog novog obraćanja Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

- Zadrugari, zbog toga što je danas važno takmičenje i što smo odlučili da samo zbog Zadrugovizije ne budu kažnjeni oni koji krše pravila, svakako ne znači da ćemo dozvoliti da prespavate čitav dan. Očigledno je da nekog od vas ništa ne može da zainteresuje i da nekima nijedan zadatak nije interesantan. Kako kasnije ne bi bilo zabune i kako se, na primer, Janjuš ne bi bunio zbog kazne jer on često pominje da je kažnjavan bez razloga i da nikada ne spava preko dana, želimo dsamo da ga opomenemo i da mu skrenemo pažnju na to da je danas spavao sa još nekoliko zadrugara - ukazao je na propuste Veliki šef, a Janjuš, kada je čuo svoje ime, nije mogao da dođe sebi.

Foto: TvPink Printscreen

Vidno iznervirani Janjuš odmah je počeo da gunđa i negoduje zbog opomene koju je od Velikog šefa dobio zbog kršenja pravila.

- Nemoguće, majstore... Nemoguće, kralju - uporno je ponavljao pobesneli zadrugar, čiju reakciju možete pogledati u priloženom video-snimku:

D .T.

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'