AKTUELNO

Đoganijeva pobesnela zbog Mićinih reči.

Večeras su zadrugari odgovarali na pitanja gledalaca, a uvek aktuelna tema jeste bračni par Sloba Radanović i Kristina Kockar. Od samog ulaska pevačeve supruge u Belu kuću spekulisalo da između njih i dalje postoje emocije, i svakog trenutka se iščekivalo da li se pasti pomirenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića ima mišljenje da se njihove emocije nisu ugasile bez obzira što su oboje krenuli drugim putem i našli nove ljubavne saputnike.

Normalno da imaju osećanja, ne može to niko odjednom makazama da preseče. Druga je stvar nepoštovanja. Ja sam rekao da se neko odjednom prestane voleti, to je nemoguće. Ne može neko nekoga da isprati u rijaliti sa emocijama, a posle toga nema. U braku se dešavaju prevare, što ne znači da emocije ne postoje. Jedno je ljubav, jedno je emocija, drugo je nepoštovanje, a treće su prevare. Ja mislim da emocije postoje. Oni odlično znaju kako je to išlo pet godina. U svim brakovima postoji svađe, smanjivanje emocija, ali one se nikako ne mogu odjednom ugasiti - izneo je Mića svoje mi

Foto: Printscreen Youtube

Njegov odgovor je razbesneo Slobinu devojku Lunu Đogani, koja je odmah skočila kako bi iznela svoju stranu priče.

Ja mislim da on voli obe, on to priča, to je bolest. Ja ovog čoveka ne mogu da gledam očima. On misli da mene vređa to što ona njega poznaje bolje od mene, ne. To je činjenica. On bi voleo da mi raskinemo. On bi sve dao da me vidi kako plačem, da sam slomljena. On se smejao, sladio se time, to je Mića, ološ, on svima ovde želi loše. On bi voleo da svi plaču i pate i da svima bude loše - rekla je besno Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: Matora se SKINULA, pa pokazala OVO, Sanjin komentar je URNEBESAN! (VIDEO)

D. B.

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'