AKTUELNO

Pokajao se!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ona je spremna da zajedno sa učesnicima pogleda klipove ogovaranja, spletki i podvala koje do sada nisu videli. Maja Marinković i Stanislav Krofak komentarišu situaciju oko sukoba koji su imali zbog ćerkine poruke i njegovog pokajanja zbog intimnih odnosa.

Više se ovde odnosi na odnos nakon čestitke tako da sam tad bila razočarana ali smo se posle smirili. Mene je Jovana posavetovala i rekla da sam se malo povukla u sebe. Ja sam se stvarno osećala loše tada i poniženo ali tu sam se žalila kako smo dosta zahladnili naš odnos. Ta njegova energija je prešla na mene ali hvala Bogu da je za sada dobro, njega je iznerviralo što sam ja pričala ali on mora da razume moj temperament, ja to da nisam podelila sa jovanom ja bih pukla -rekla je Maja.
Bio sam potrešen par dana sve me je to potreslo pa mi je Milan postavio pitanje i trebalo mi je da dođem sebi. Moja ćerka nije mala, ona ima 17 godina i može normalno da razmišlja nego sam ja imao neku grižu savest. Ja ću sa njom popričati ali što se tiče moje majke neće oni ništa meni reći jer su oni svi zbog mene u Zagreb i ne pitaju se ništa -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam cvećka da se razumemo i da nisam imala neke greške u prošlosti možda to ne bi bilo upečatljivo. Ljudi koji ne gledaju realno stvari možda mogu da mi zamere nešto, svako od nas ima neku prošlost i svi mi nismo presvete kaluđerice, ja sam prema njemu stvarno dobra i mislim da je to najbitnije -rekla je Maja.
Da li te je Stanislave poremetilo što tvoji veličaju Mionu?
Ne, mene je poremetilo to što sam napravio i nisam znao da će ćerku poremetiti to toliko, mene je to najviše izbacilo iz takta. Ko zna šta je na instagramu i koliki je pritisak i naravno da je ona pala pod taj uticaj -rekao je Stanislav.
Jel tvoja bivša žena ima lepo mišljenje o rijaliti učesnicima?
Mi nikada nismo pričali o tome i nisam bio u tom fazonu, totalno sam živeo drugačiji život -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š